Geen producten (0)

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen de klant en Puzzelplaza.nl Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Puzzelplaza.nl.heeft ten alle tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Betalingen
U kunt in de webshop betalingen doen via Ideal of via een bankoverschrijving (voouitbetaling). Indien u via een bankoverschrijving betaald, kunt u het bedrag overmaken t.n.v. Puzzelplaza, IBAN nummer: NL87 ABNA 0448 8961 76. U heeft 4 dagen de tijd om het bedrag over te maken. Mocht het bedrag dan niet bijgeschreven zijn, wordt de bestelling geannuleerd.

Puzzels worden verstuurd van maandag t/m vrijdag. Bestellingen gedaan op maandag voor half 3 worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen gedaan van dinsdag t/m vrijdag voor half 12 's morgens worden dezelfde dag verstuurd.  Indien de betaling via een bankoverschrijving wordt gedaan, wordt de bestelling verstuurd zodra het bedrag is bijgeschreven. Zodra de bestelling verstuurd is, ontvangt u een mailtje met het pakketnummer zodat u het pakket ook zelf kunt volgen via internet.

Ophalen:
U mag puzzels ook komen halen. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 077-4664122 of even een mailtje sturen naar puzzelplaza@gmail.com U kunt alleen contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Aansprakelijkheid:
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Puzzelplaza.nl kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Puzzelplaza.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings. Privacy: Door het aanmaken van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Puzzelplaza.nl. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.

Copyright
Niets uit deze shop mag gekopieërd worden. Dit betreft zowel eigengemaakte teksten die bij de omschrijving van de puzzels staan als eigengemaakte foto's met of zonder watermerk. 

Overige bepalingen:
Door het plaatsen van een bestelling, via de website www.puzzelplaza.nl verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Puzzelplaza.nl behoudt zich het recht voor een bestelling niet in behandeling te nemen. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.